C-Vitamin Clinic

C-Vitamin Clinic Szeged

C-Vitamin clinic ist auf die zahnärztliche Versorgung spezialisiert. Diese 1995 gegründete, zertifizierte Klinik befindet sich in Szeged, Ungarn. Sehen Sie Kundenbewertungen, Vorher/Nachher-Bilder und fragen Sie nach dem Preis für eine Operation im Ausland. Füllen Sie das Formular für eine kostenlose Vordiagnose aus. Schnelle Reaktion.

C-Vitamin clinic, Szeged, Ungarn

C-Vitamin clinic: Ihre Expertise reicht von den Grundlagen wie Untersuchungen, Reinigung und Füllungen bis hin zu fortgeschritteneren Kronen, Implantaten, Brücken, Veneers, Wurzelkanalchirurgie und Zahnaufhellung. Das Personal ist auf die Behandlung von zahnlosen Patienten und solchen mit beschädigten Zähnen spezialisiert..

Die Klinik verfügt über sechs zahnärztliche Behandlungsräume und bietet moderne Technologien wie CAD/CAM-Technologie, Panoramaröntgen und 3D-Röntgen (CT-Scans). Es richtet sich hauptsächlich an Medizintouristen und verfügt über ein Büro für ausländische Patienten, das ihnen bei der Buchung von Flügen, Flughafen- und Hoteltransfers und bei der Übersetzung ihrer medizinischen Unterlagen behilflich ist.


Fachgebiet der Klinik :

Zahnpflege
Zahnextraktion
Zahnärztliche Untersuchung
Wurzelhobeln
Gingivektomie
Zahnärztlicher Scanner
Wurzelkanal-Behandlung
Apikale Resektion
Zahnärztliche Brücke
Prothesen-Inlays/-Onlays
Extraktion von Weisheitszähnen
Zahnärztliche Krone
Wund-Débridement
Zahnimplantat
Hybridprothese auf Implantaten
Sinus-Transplantat
Knochentransplantation
All-on-4
Zahnärztliche Radiographie
Dentier
Zahnaufhellung
Zahnfüllung
Zahnärztliche Verblendung

Dienstleistungen +

Transfer vom Flughafen
Wohnen in der Familie
Den Flug buchen
Freies Wifi
Krankenversicherung
Hotelreservierung
Internationale Zeitungen
Dolmetscherdienste
Fremdenführer
Taxi-Reservierung
Übertragung von Krankenakten
Konsultation per Internet
Telefon im Zimmer
Private Räume
Rehabilitation
Übersetzungsdienste
Fernseher im Zimmer


Stadt : Szeged – Landt : Ungarn – Gegründet in 1995 
Akkreditierung : Keine Informationen  – Gesprochene Sprache(n) : Englisch, Ungarisch


Mitteilung von C-Vitamin Klinik

Yvette Lantos-Kótai
Yvette Lantos-Kótai
21:34 03 Jan 23
Wir sind für einen PCR-Test angekommen. Nach erfolgreicher Online-Terminvereinbarung, die auch per E-Mail bestätigt wurde, war zum angegebenen Zeitpunkt niemand da und auch ans Telefon ging niemand. Ich kann es wirklich nicht empfehlen!
David Bissett
David Bissett
14:27 26 May 22
Will update in 3 / 4 months 😟🤞🤞🤞Wait for it, I haven't been able to contact these after they made a mess of me on my first visit, Abdul done a great job on my return a year later. I was told to visit a place off o Connell Street for check. Seemingly there isn't one. Been trying over a week to contact them by all means and no reply. There's more.......watch this space
Raymond Furlong
Raymond Furlong
09:05 14 Apr 22
Very happy with dental workStaff very helpful Dentists. technicians dental nurses etc could not be nicerReceptionist s Annabella .Reka could not have been more helpfulTamara very helpfulDid not get what I wanted at the start but very happy with resultOnly problem felt a bit rushed as some work only done on day going home after sitting around for daysBut when I highlighted this my last visit was perfectI would recommend this clinic very good and lovely people to deal with kind regards Ray Furlong
Zsolt Tóth
Zsolt Tóth
13:15 21 Mar 22
Egy fogászati kezelés sosem egy kellemes időtöltés. Ezen a klinikán viszont mindent elkövetnek azért, hogy ne érezze magát rosszul az ember. 🙂
Réka Varga
Réka Varga
09:40 18 Mar 22
In Bezug auf meine Zähne hatte ich immer Probleme, wenn ich nach einem Ort in Szeged suchte, der mir am sympathischsten erschien. Während ich wartete, beruhigte mich eine nette junge Dame, und nach dem Eingriff ging ich zufrieden. Ich werde das nächste Mal hierher kommen !!!
Renáta Schrancz
Renáta Schrancz
09:25 18 Mar 22
Hallo, ich empfehle sie von ganzem Herzen, ich wurde während der Behandlung ständig informiert, es hat mir sehr geholfen, weil ich normalerweise Angst vor dem Zahnarzt habe, ich habe an einer schmerzfreien Behandlung teilgenommen und werde sie beim nächsten Mal auf jeden Fall wählen. Versuch sie!
Balázs Muzsek
Balázs Muzsek
18:08 16 Mar 22
Ausgestattet mit professionellen, gründlichen, freundlichen Fachleuten mit einem hohen Maß an Fachwissen, die schnelle und anspruchsvolle Arbeit leisten, sind sie bereit, alle Fragen zu beantworten. Kann ich zu 100% weiterempfehlen! 🙂
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy
16:09 16 Mar 22
Családom minden tagja volt már coronavirus tesztelésen.Nagyon jó tapasztalataink voltak.A gyerekek is bátran félelem nélkül vállalják a vizsgálatot.Bárkinek tudom ajánlani,jó szivvel.
Judit Cseszneki
Judit Cseszneki
17:19 10 Mar 22
Angenehme Umgebung, moderne Ausstattung und ein sehr hilfsbereites Team.Sie achten während der Beratung auf die Patienten. Die erhaltenen Behandlungen sind schnell und schmerzlos.Vielen Dank für Ihre Arbeit!
Gábor Laczi
Gábor Laczi
12:34 09 Mar 22
PCR tesztre jelentkeztem, az ügyfélszolgálat készséges volt, hamar találtunk számomra is megfelelő időpontot, picit hamarabb értem oda, de kb 2 perc múlva egy kedves hölgy már be is hívott, és megejtettük a tesztelést!Eredmény másnapra már ott is volt! ×××××
Anikó Boruzsné Mile
Anikó Boruzsné Mile
09:31 27 Feb 22
Ma reggelre volt időpontunk pcr tesztre debrecenben.Negyed órával hamarabb érkeztünk.Pont akkor amikor jött az üzenet,hogy emlékeztessen időpontot foglaltam.Nem volt senki a mintavételnél.A hölgy közölte,hogy elfogyott a cső,nem tud mintát venni.Nem tudják,hogy el fog fogyni?Mindenki időpontra megy.Nem tudnak értesíteni,hogy ne utazzunk be debrecenbe? Felháborító!Hatalmas fekete pont!
P Kavics
P Kavics
20:46 01 Jan 22
Debrecenben volt idopontunk, ennek ellenere senki nem nyitott ajtot, sotet volt, redony lehuzva, senki nem dolgozott, tobbszori telefonhivasra sem valaszoltak. Nem is ertem hogy egy ilyen mocskos banda hogyan mukodhet meg mindig (olvasva a kommenteket minden allomasukon szamtalanszor elofordultak ilyen es ehhez hasonlo esetek). Termeszetesen megy ellenuk a panasz/feljelentes reszemrol, remelem minel tobben hasonloan jarnak el, hogy vegleg lehuzhassak a rolot es ne okozzanak tobb kart az embereknek.
Dairson Werner
Dairson Werner
05:21 14 Dec 21
A veszprémi konténerükben voltam teszten 12.én vasárnap. Időpontra mentem és nagyon megbántam hogy nem füredre utaztam le ahová szoktam járni. Nem volt nagy sor viszont minden fő tartott negyed órán keresztül. A konténerben dolgozó hölgy elkésett így háromnegyed órámba került a mutatvány, ami még nem is bosszantana ha váróteremben kellett volna megtenni nem kint a huzatban a hideg utcán. Ajánlom figyelmükbe az aznapi időjárásjelentést, ne hogy az legyen én nem voltam évszaknak megfelelően öltözve.A teszt költsége 18900 ft, érdekelne hogy tudnak valakit kiültetni úgy hogy 20.000 ft ból nem tud vissza adni? 2021-ben a váltópénz mint fogalom nem egy újdonsült dolog. A teszt nekem munkakezdéshez kellett, önöknek hála mandulagyulladással és lázzal küszködöm így a munkát nem tudom elkezdeni. Nem vagyok az az ember aki rögtön az elején panaszkodik de az I re ez tette fel a pontot nálam. Amikor egy időpontot foglalok elvárom hogy a figyelem rám irányuljon és ne háromnegyed órát fagyoskodjak az utcán. Kívánok önöknek hasonló jókat és szép hosszú életet, de ezentúl az ügyeiket ugyan ilyen módon tudják elintézni mint ahogy nekem sikerült önökkel. Az ünnepekre való tekintettel fogadják el jókívánságaimat is, hogy ne csak az ezer forintomat költsék patikára hanem még annyit amennyit nekem is kellett! Amit én kaptam önöktől, azt kapják viszont az új esztendőtől!
Réka Molnár
Réka Molnár
11:32 03 Dec 21
SENKINEK SEM AJÁNLOM. A weboldalukon foglaltam időpontot a védettségi vérvizsgálat extra csomagra, emailben meg is kaptam a visszaigazolást. A konténerre ki van írva, hogy csengessen, hát csengettem. A különösen paraszt nő három perc múlva kirontott felháborodva, hogy mégis ki nyomta meg a csengőt. Mondtam, hogy én, mire nekem esik, hogy mégis mit akarok, nem igaz, hogy nem tudok várni, csúszásban van, folyamatosan van bent valaki, reggel óta amúgy sem tudott elmenni pisilni sem, tehát nem is érdekli, mostmár biztos elmegy. Gondoltam nagyszerű, ezek után hagyjam, hogy vért vegyen tőlem? Mondtam neki, hogy nem vagyok gondolatolvasó, nem tudhatom, hogy nála, hogy működik, az van kiírva, hogy csengetni kell. Majd kiderült, hogy ő nem is lát a rendszerben, biztos nem jó napra foglaltam időpontot, tehát foglaljak másikat, hiába mutattam a visszaigazoló emailt. Érdekes egybeesés, nemde? Persze az ügyfélszolgálatos látta az időpontot, azt is, hogy egy hete pontosan mikor foglaltam. Majd kiderült, hogy a kedves hölgy azt állította, hogy az volt a probléma, amiért nem tudta elvégezni a vizsgálatot, hogy vérvételes vizsgálatról volt szó és azt ő nem tudja elvégezni, megerősítette az ügyfélszolgálatos kollégája, hogy ez nem így van. A sokadik telefonnál már kiderült, hogy ők duplán látják az adataimat, ami egy webes űrlap kitöltésénél lehetetlen, csak valami rendszerhiba miatt fordulhat elő, de persze szerintük én próbáltam két embert regisztrálni egy időpontra. Végül felajánlották, hogy ha ma visszamegyek, akkor bármikor elvégzik nekem a vizsgálatot. Már egy órát hiányoztam a munkahelyemről, álldogáltam a hideg parkolóban emiatt. Nem szeretnék visszamenni ugyanehhez az életunt emberhez. Persze más ebben a városban nem tud náluk vérvizsgálatot csinálni. Összefoglalva egyedül az ügyfélszolgálat segítségét köszönöm, bár sem a rendszerük nem működik jól, sem a vizsgálatot végző kollégáikkal nem vagyok megelégedve. Emellett a hidegben kell ácsorogni, mert nem tudják tartani az időt. AKI TEHETI, MENJEN MÁSHOVA! ÁRBAN SEM KEDVEZŐBB EGY FORINTTAL SEM, MINT MÁSHOL, CSERÉBE CSUPA NEGATÍV TAPASZTALATOT LEHET SZEREZNI........no comment
Ádám Csontos
Ádám Csontos
06:56 22 Nov 21
Egyik budapesti tesztelő állomásukat kerestem fel, vasárnap reggel vették a mintát (PCR) estére meg is jött az eredmény. Nagyon gyorsak voltak! Köszönöm!
Zsófi Hizsnyik
Zsófi Hizsnyik
13:15 12 Nov 21
Pécsi mobil tesztelő állomás, Siklósi út: SENKINEK SEM AJÁNLOM, aki teheti menjen más kovid teszt állomásra.
Lóránt Nagy
Lóránt Nagy
17:08 11 Nov 21
Kurz gesagt, ich habe 2 Impfungen mit Sputnik. Test war negativ, Befund kam innerhalb einer Stunde per Post. Sie sind nicht berechtigt, unter dem QR-Code einzusteigen, da Sie nicht in den EWSA hochgeladen wurden. Am Tag vor der Untersuchung klopfte ich in Győr an ihren Container, wo eine Dame bestätigte, dass der Fund innerhalb von 2 Stunden nach dem Ergebnis im EWSA sein würde, woraufhin ich für 2 Tage ein Restaurant, Museum, usw. Der Test wurde am Tag vor der Reise um 10 Uhr durchgeführt. Der Fund traf um 11 Uhr ein, noch nicht einmal im EWSA nach 36 Stunden. Ich erkundigte mich umständlich am Telefon 3 Stunden nach dem Test, ich sollte ihn von 19 bis 20 Uhr anschauen. Ich habe dann eine E-Mail geschrieben, dass es auf diese Weise ein konsolidierteres Problem erzeugt. Antwort ist nein. 3. Da habe ich WhiteLab für viertel vor fünf gebucht. Ein weiteres Telefon um viertel vor vier, das um vier zurückgerufen wurde, dass der Fund irgendwo „steckengeblieben“ sei, aber es ist okay, es ist in der Cloud. Du. Viertel war um fünf Uhr nicht sichtbar, also Viertel von fünf WhiteLab-Test, du. fünf Ergebnisse (negativ) von WhiteLab an den EWSA. Das ist es. Um 6.15 Uhr startete ein Flugzeug mit uns. Wir haben uns nicht mehr getraut, eine Unterkunft zu buchen, aber wir haben sie schnell gefunden, Buchungspreis 65% vor Ort. Der C-Vitamin Clinices-Bericht ist noch nicht hochgeladen, ich habe eine E-Mail geschrieben, um die 9800 HUF aufgrund einer fehlerhaften Leistung zurückzugeben, die 200 Yats müssen nicht einmal zurückgegeben werden, keine Antwort. Das WhiteLab kostete 8500 HUF. Leider waren die nervigen Betrüger meinem Job physisch näher. Ich habe die falsche Entscheidung getroffen. Ich schreibe hier, damit andere, wenn Sie noch die Wahl haben, nicht in diese Situation geraten. Hier in Rom bat der Hund weder am Flughafen noch in einem Restaurant um Schutz. Auch hier benötigen Sie auf dem Heimweg einen Test, da die 24-Stunden-Gültigkeit abläuft. Wenn Sie am Flughafen niemanden fragen, ob Sie dort getestet wurden, ist mein Sputnik-Schutz gut zu betreten. Sie entführten mich einen Tag, was mir Sorgen bereitete, die unsere Ruhe fast prägten. Ich werde die Rückerstattung nicht verlassen Mahmoud 'Dr.' unter der Haut der Herren.
Gábor Fábián
Gábor Fábián
09:12 10 Nov 21
INKORREKT TÁRSASÁG, SENKINEK SEM AJÁNLOM.Mintavétel előtti héten érdeklődtem a mintavételi ponton a folyamatról, tájékoztatott a hölgy, hogy amennyiben reggel leveszik a mintát akkor annak eredményét még aznap délután megkapom. Ezzel szemben, az elmúlt héten szombaton vették le a mintát, amikor is a mintavétel és fizetés után közölte ugyan az hölgy aki előző héten tájékoztatott a folyamatról, hogy várhatóan kedd magasságában várhatóan az eredményt. Egy kicsit fel háborodtam, aminek hangod is adtam, mikor is azt ígérte, hogy rá írja, hogy sürgős. Ezzel szemben a mai napig nem kaptam meg az eredményt. Ha rajtuk múlik az utazást is le kellett volna mondani. E-mailre nem válaszolnak, a telefont nem vesz fel senki csak az automata kántálja újra és újra a felmondott szöveget.Most nem akarok vele foglalkozni, de ha hazamegyek biztos, hogy jogi lépéseket teszek, és nem a pénz a lényeg, hanem maga a hozzá állás és az eljárás.Szerencsémre a Whitelab a vasárnap délután 4 órakor levett minta alapján hétfőn hajnalban megküldte az eredményt, így nem kellet az utazást lemondani.
Annika Oravecz
Annika Oravecz
07:45 14 Sep 21
PCR tesztre mentünk, az eredményt soha nem kaptuk meg. Állandó igérgetes háromszori telefonálás után sem. Először üres emailt kaptunk, majd elvileg újraküldték, de az email továbbra is üres volt. Ezekután már a laborra fogták, azt mondták, hogy estére már biztos meg lesz az eredmény, dolgoznak azon, hogy a hibát kijavitsák. Estig nem tudtunk várni, hiszen másnap reggel repülővel utazott volna a párom amihez kellett a teszt. Arról nem beszélve, hogy már régen kicsúsztak az igért 24 órás határidőből, mi pedig Bécsben várakoztunk az eredményre, mert anélkül a szállásunkat sem vehettük át... A cég ekkor azt javasolta, hogy menjünk el az általuk működtetett másik tesztpontra, egy újabb tesztre és természetesen fizessünk is érte. Ekkor már tudtuk, hogy új tesztet kell csináltatnunk Bécsben, kértem, hogy fizessék vissza a pénzt. Erre a válasz az volt, hogy ilyet ők nem csinálnak, ha szerencsénk van, akkor egy részét visszkapjuk, de küldjünk emailt az esetről. Választ addig nem is kaptunk amig a fogyasztóvédelem bele nem avatkozott a dolgoba. A pénzt visszakaptuk, teszt eredményt a mai napig nem kaptunk. Bátoritok mindenkit arra, hogy forduljon a lakóhelye szerinti Békéltető Testülethez aki hasonlóan járt.
Melinda Pesei
Melinda Pesei
09:54 23 Aug 21
Dunaújvárosban voltunk antigén gyors teszten a lányomnak kellett utazáshoz. Időpontra mentünk mégis várnunk kellett több mint 1/2 órát! Jól kezdődik...Mind az időpont foglalásnál, mind személyesen megkérdeztük, hogy bekerül -e az EESZT rendszerbe (számunkra ez volt a lényeg) azt mondták igen persze. Jön email lelet negatív (szuper), de a személyigazolvány számot elírták! Több mint 1 óra próbálkozás után vették fel a telefont, ahol a hölgy azt mondta nem biztos, hogy időben ki tudják javítani az adatot, na ezen kiakadtam, majd jött a pofon, hogy nem is kerül be a EESZT rendszerbe!!! Mélyen felháborítónak tartom, hogy mindenhol félreinformáltak minket!!! Nyilván ha ezt tudjuk nem ott csináltatjuk a tesztet. Ezért még aznap délután elmentünk a Whitelab-hoz ahol sikerült csináltatnunk olyan tesztek ami be is került a rendszerbe. Mintavétel után 30 perccel már láttuk az EESZT oldalon. Kérdem én ki fizeti vissza a 7900 ft amit a nagy semmire fizettünk ki??!!! Senkinek nem ajánlom őket, ellenben a Whitelab-ot igen, ahol nagyon precíz, pontos az egész szolgáltatás!!
Helga Zsófia Koncz
Helga Zsófia Koncz
11:28 16 Aug 21
Nem ajánlom ezt a helyet senkinek!Antigén gyorsteszt miatt mentem hozzájuk, ez elég lett volna az utazásomhoz. A teszt elvégzése után 15 perccel közölték, hogy negatív a teszt eredménye, el is kezdtem pakolni, majd közölték, hogy megjelent a pozitívnál is egy csík, emiatt kérdéses most mi is lesz az eredmény. Mindezt a lehető legnagyobb nyugalommal és csodálkozás nélkül közölték, akkor még nem értettem, hogy ez nekik miért ilyen természetes. Tájékoztattak, hogy egy orvos megvizsgálja a tesztet és majd ő eldönti, hogy pozitív vagy negatív az eredmény... a kérdésemre, hogy lehet-e beszélni az orvossal, vagy ő mi alapján fogja majd meghozni a döntést, csak kitérő válaszokat kaptam és végül senki kompetens személlyel nem beszélhettem.Miután elkönyveltek "pozitívnak", továbbra is maszk nélkül 20 centire álltak tőlem az asszisztensek és beszélgettek velem, közölték, hogy sajnos ezt az eredmény el kell küldeniük a központnak, illetve EESZTbe is fel kell tölteniük, továbbá ezt már csak negatív pcr teszt "válthatja ki" az utazáshoz, amit itt meg is csináltathatok, de csak holnap, mert ők már zárnak.Ez volt az én nagy szerencsém, elrohantam a Whitelab-hoz a plaza parkolójában, soha nem látott kedvesség és türelem fogadott, elmagyarázták, hogy azért mutatott fals pozitívat a teszt a C-Vitamin Klinikán, mert túlcsúsztak a meghatározott időn és aazt követően nem valid eredményt mutathat, de pl. a Whitelab-nél ilyenkor automatikusan új tesztet csinálnak ingyen... Mondanom sem kell, hogy a Whitelab-nál végzett pcr tesztem negatív lett, a C-vitamin Klinika azóta sem töltötte fel sehova a "pozitív" eredményemet, amely nem felel meg az ő általuk követendő protokollnak pozitív teszt esetén és mélyen megkérdőjelezi az ő munkájuk korrektségét és hitelességét.Aki jót akar magának és kellemes, nyugodt időszakot a nyaralása előtt, illetve korrekt hozzáállást az inkább a Whitelab-nél foglaljon időpontot és odamenjen!
Erika Bai
Erika Bai
17:59 10 Aug 21
Szívem szerint mínusz értékelést adnék 🙁 Gyermekem részére végeztek antigén tesztet külföldi utazás előtt. A weboldalukon és a helyszínen olvashatókkal ellentétben nemhogy fél vagy 1 órán belül nem érkezett meg a teszteredmény, de hosszú órák után sem. A megadott telefonszámokat nem vették fel, így írásban reklamáltam, visszakövetelve az általam befizetett 7.900.-Ft-ot. Senkinek nem ajánlom, nem megbízható, link cég, csak pénzkidobás 🙁 Mindemellett megjegyzem, hogy a mintavevő hölgy nem viselt védőfelszerelést, a mintavételi helyen (Sopron) tartózkodók részére sem tette kötelezővé védőmaszk viselését.
Gergő Rózsa
Gergő Rózsa
08:38 06 Aug 21
Tegnap délután Rapid Antigén gyors tesztet csináltak azt ígérték hogy fel kerül a eredmény az Eeszt rendszerébe. Hívtam őket 10x egyszer tudtam beszélni 1 hölggyel azt ígérték hogy intézik a dolgot... Mondtam hogy sok pénzt költöttem a jegyre ahova megyek... Ígérték, de nem teljesítették a dolgot... Csirka 40 ezrem ugrott. Nem ajánlom senkinek
Guba Krisztina
Guba Krisztina
08:14 02 Aug 21
Nem tudom nekik a GYORS szó mit jelent, de úgy tűnik nem azt, amit általában az embereknek.Nekem pl.azt, hogy a max. a 30 perces eredményre nem kell több órát várnom.Direkt korán vittük a gyereket, el tudjon indulni a táborba.... (köszi...)A második óra után rájuk telefonáltunk (kitartónak kell lenni, mert sokadikra sikerült csak), türelmet kértek a hétvégi torlódás miatt. De ahogy látom, itt van nyári torlódás, meg biztos mindenfél más is.Aki valóban gyors tesztet akar, menjen a whitelab-hoz, ők tényleg megcsinálják 15 perc alatt.
Nándor Karner
Nándor Karner
12:10 27 Jul 21
Barátunk készített ott tesztet, az eredmény nem érkezett meg, ezért nem engedték fel a repülőre. Telefonon a megadott időpontban elérhetetlenek voltak, folyamatos hívogatás ellenére.
Levente Sara
Levente Sara
07:55 25 Jul 21
Rapid antigén tesztelésre vittük két gyermekünket. Előzetes félelmeink (olvastuk a legutóbbi hozzászólásokat) dacára a vizsgálat minősége, sebessége, az emberi hozzáállás és a kiküldött igazolás, valamint a kiküldés sebessége mindenben tökéletesen megfelelt a reményeinknek. A vizsgálatot végző úr udvarias és előzékeny volt. S bár arról tájékoztatott, hogy a megnövekedett vizsgálati szám miatt (nyári utazások okán) az ígért 30 perc helyett 1-2 óra kapjuk meg az eredményt, az igazolások mégis a vizsgálatok után 20 perccel megérkeztek emailban. Köszönjük.
Erika Laczkovics
Erika Laczkovics
12:35 24 May 21
Ich empfehle nicht! Wir haben einen PCR-Test durchgeführt (um 8 Uhr morgens), wir haben das versprochene Ergebnis nicht innerhalb von 24 Stunden erhalten, niemand hat das Telefon in der Mitte abgenommen. Nach 30 Stunden gingen wir schließlich zurück zur Probenahmestelle, die von dort angerufen wurde. Der Test wurde durchgeführt. Ihm wurde auch gesagt, er solle warten. Das Ergebnis ist wirklich nach 40 Stunden angekommen !!!
Andika Kincs
Andika Kincs
09:34 19 May 21
Chers camarades!Malheureusement, comme je le vois, nous sommes nombreux à avoir un site Web de clinique dentaireVOUS AVEZ PRIS L'ARGENT DE NOS GÈNES!Je ne le recommanderais à personne !!!!!Le sang qui a été prélevé est même contesté qu'il était à proximité d'un laboratoire.Le téléphone, après un bruit de machine, est capté par un étudiant pendant une longue période. C'est lui qui a un problèmedirecteur, je pense que le travail d'été est excellent!Je recommande à tout le monde, j'ai déjà payé le batelier à la douane. Ne fais pas ça !!!
Márton Bata
Márton Bata
14:58 15 May 21
Csaló banda. Az interneten és a tajékoztató anyagaikban is azt hirdetik, hogy 24 óran belül elkeszítik a pcr teszt eredmenyt. A valóság az hogy az eredmény másfél napon belül sem érkezett meg. A telefonközpontban szerencsétlen diákmunkásokat alkalmaznak akik be vannak tanítva hogy "adminisztraciós hibára, meg "laborba való késői" megérkezésre hivatkozzanak. A lefoglalt tesztidőpontban nem kerültem sorra. Egy konténer előtt kellett hogy 1 órát várakozzak esőben a többi emberrel aki vagy koronás volt vagy nem. Felháborító az egész.
Viziné Kruzslicz Nikoletta
Viziné Kruzslicz Nikoletta
09:55 13 May 21
Sajnos nagyon rossz a tapasztalatom voltam vérvételen ellenanyag szintet szerettem volna nézetni sajnos nem küldték ki az eredményt, eddig kb 6x beszéltem velük az eredményt elvileg ők látják és csak ígérgetik hogy kiküldik. Senkinek nem ajánlom én sem jövök többet!! ( eredményt nem kaptam és 15.000 Ft ot fizettem)
César Cid
César Cid
11:39 01 Apr 21
C'est l'une des pires "cliniques" de la ville ... Pas de service client du tout. Nous commandons pour un TEST CV19 Express! Le laboratoire avec lequel ils travaillent a eu un problème technique. Ils n'ont même pas APPELEZ ou NOTIFIEZ à ce sujet à leurs clients ... nous avons raté de peu notre vol de retour pour l'Allemagne. Ils n'ont aucune idée de ce que c'est que de fournir des services EXPRESS ... Maintenant, je me demande qui va payer cette perte? Ils ne décrochent même pas le téléphone. Ils ont probablement encore des problèmes techniques ... une très mauvaise expérience. Pas pour l'argent, mais parce qu'ils n'ont pas la capacité appropriée de RÉSOLUTION DE PROBLÈME ...
Anna Tápai
Anna Tápai
15:15 05 Mar 21
Je l'ai demandé le 24 février et j'ai reçu une heure de test PCR à 11 h 15 sous peu. J'étais en ligne sans attendre. Jusqu'à présent 5 * etc'est là que la «chute des étoiles» a commencé.Les vêtements de l’assistante étaient loin d’être ceux d’un échantillonneur. Vous pourriez dire des vêtements normaux. Seules les bannières sur le mur du conteneur ont révélé que des tests de virus de la couronne étaient en cours ici.Bref "échange d'idées": pourquoi et quel type de test je souhaite. La réaction de la dame: pourquoi vous n’avez pas fait de test rapide, le point est tout aussi bon, ce serait un résultat en peu de temps et moins cher. Mais peut-être que j'ai autant d'argent ...Néanmoins, j'ai insisté sur le test PCR que je pensais plus fiable.La facture est terminée - Payer - Émission d'un rapport de test ... pendant que votre téléphone sonne, vous le décrochez ... à partir de là, nous nous sommes "perdus" car vous partagez constamment votre collègue / partenaire.Lors d'un appel téléphonique - me naviguant avec de brèves instructions - il prend l'échantillon d'une main - avec deux mouvements courts des deux côtés de ma cavité buccale.Pas de la gorge! Il insiste toujours sur le bâton dans la capsule d'une main. Je me demande perplexe: pourquoi pas hors de la gorge?Tenant le téléphone loin de son oreille, il répond: Peu importe, le test se fait de toute façon à partir de la salive. Et c'était l'échantillonnage? -Je demande. Réponse: C'est ça.Il a continué le discours, j'ai essayé une autre question: vais-je obtenir le résultat de mon propre échantillon? Après cela, je n'étais même pas sûr (même si cela n'avait pas d'importance du tout en fonction de l'échantillonnage) ... et je suis parti. Mes 20 000 pieds ont regretté cette pièce choquante et scandaleuse. Je ne recommanderais cet endroit à personne si vous voulez un vrai résultat. Je ne comprends pas du tout que vous auriez pu être autorisé à effectuer des tests dans un tel endroit dans cette grave situation épidémiologique.
Fanny Fehér
Fanny Fehér
12:18 30 Oct 20
Szuper lett a fogfehérítésem 🙂 , ezúton is köszönömui : COVID idején is zökkenőmentesen 🙂
Szakáll Tamás
Szakáll Tamás
12:14 30 Oct 20
Kellemes környezet, kedves dolgozók, kiváló és precíz munka. Előzetes kezelési tervet kaptam ,ami nem is változott a kezelések közben, ezt eddig más fogászatokon nem tapasztaltam .Ajánlani tudom mindenkinek.
Ifkovics Dorina
Ifkovics Dorina
10:53 30 Oct 20
Dentálhigiénia kezelésen vettem részt és nagyon meg vagyok elégedve a klinika által nyújtott szolgáltatással ☺️ Ezúton is köszönöm
Pig Guinea
Pig Guinea
17:25 21 Oct 20
A magyarul alig beszélő külföldi orvosruhás valaki lekezelő, megalázó. Nem véletlenül reklámozzák úgy, hogy külföldieknek... Messze érdemes elkerülni, ha nem szereted, hogy az irányár köszönő viszonyban sincs a végső árral.
Domonkosné Éva
Domonkosné Éva
10:30 07 Oct 20
COVID PAYÉ 19. LIEU D'ESSAI.1. PRIX DU TEST HUF 19 500.VOUS DEVEZ DEMANDER UN RENDEZ-VOUS À L'AVANCE.ENTRÉE BARRIÉE. Il n'y en a que quelques-uns. PERSONNEL DE LA COUR.
Melinda Szabó
Melinda Szabó
08:37 19 May 20
Nagyon nem ajánlom senkinek...
Michael Ryan
Michael Ryan
12:15 18 Feb 20
I travelled to C-Vitamin Clinic in January 2020. I received an excellent standard of care from the moment I arrived and I am still in touch with them. The staff are very warm and welcoming. I could not recommend them highly enough from the price to the standard of dental work.
Gábor Nagy
Gábor Nagy
18:44 03 Feb 20
Ha nem vernék át a leendő pácienst, kamu kecsegtető árakkal.400.000Ft helyett közel egymillió....Nem teljesen ugyanaz.
Márton Balogh
Márton Balogh
12:36 11 Dec 19
One of the best private dental clinics in Hungary. Friendly staff, nice design, modern environment. Now I have the smile I always desired. Thank you C-Vitamin!!!
don flynn
don flynn
09:16 28 Oct 19
A mouth full of failing Crowns needed a cost efficient solution and I found it with the Clinic. A team led by Dr Eszter Szontagh one of the top Dentists in Hungary, done a fantastic job.
Voir les autres avis

Nutzen Sie die Vorteile einer KOSTENLOSEN Vorab-Diagnose!

Auf Anfrage und
ohne jegliche Verpflichtung Ihrerseits. 

100% kostenlose Beratung. Wir analysieren Ihre Situation, Ihre Bedürfnisse und Erwartungen. Und wir veranschlagen das notwendige Budget für : Flug + Hotel + Taxi + Betrieb.

Sie behalten zu jeder Zeit die volle Kontrolle über den Prozess. Totale Gelassenheit.

 

 

Einen Fehler bearbeiten / beanstanden / rapportieren?

👩‍⚕ Kostenloses Angebot Einholen ➡️