Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Budapest

Das Medicover Hospital Ungarn ist auf kosmetische Chirurgie spezialisiert. Diese 1967 gegründete und nach ISO 9001:2008 zertifizierte Klinik befindet sich in Budapest, Ungarn. Sehen Sie Kundenbewertungen, Vorher/Nachher-Bilder und fragen Sie nach Preisen für Operationen im Ausland. Füllen Sie das Formular für eine kostenlose Vordiagnose aus. Schnelle Reaktion.

Medicover Hospital Hungary, Budapest, Hungary

Das Medicover Hospital Hungary ist ein modernes, auf dem neuesten Stand der Technik befindliches Chirurgie- und Bildgebungszentrum, das eine Reihe von Gesundheitsdienstleistungen zu vernünftigen Preisen anbietet, darunter Diagnose, Endoskopie, HNO-Chirurgie, allgemeine Chirurgie, orthopädische Chirurgie und Krampfaderchirurgie. Zu den verfügbaren Behandlungen gehören Nasenoperationen bei verstopfte Nasen, Nasennebenhöhlenoperationen, Entfernung von Tonsillen und Adenoiden, Entfernung der Gallenblase, Hernienreparatur, Karpaltunnelreinigung, Kniebandoperationen und Kniearthroskopie.
Alle Operationen werden von erfahrenen und hochqualifizierten Spezialisten durchgeführt. Sie verfügen auch über eine Ambulanz mit 12 Beratungs- und Untersuchungsräumen. Das Krankenhaus ist mit der neuesten Medizintechnik ausgestattet, darunter modernste CT- und MRT-Scanner, modernste endoskopische Geräte und modernste chirurgische Geräte wie das Arthroskop Arthrex Synergy und das laparoskopische Gerät von Storz. Die beiden modernen Operationssäle des Krankenhauses werden durch Räume für die subintensive Pflege und postoperative Überwachung, fortschrittliche Anästhesie- und medizinische Überwachungstechnik sowie leistungsstarke Sterilisationsgeräte unterstützt.
Internationale Patienten, die das Krankenhaus besuchen, werden von mehrsprachigen Medizintourismus-Managern betreut, die fließend Englisch, Deutsch, Französisch, Norwegisch und Schwedisch sprechen. Sie profitieren auch von den Diensten eines speziellen Fallmanagers im Krankenhaus, dessen Aufgabe es ist, zwischen dem Patienten und dem medizinischen Personal zu vermitteln, Behandlungspläne umzusetzen und die Nachsorge zu organisieren. Das Krankenhaus bietet kostenlose Beratungspakete an, die ein kostenloses Beratungsgespräch mit einem Chirurgen, eine kostenlose Übernachtung in einem Partnerhotel und kostenlose Transfers zum Flughafen umfassen. Beträgt der Wert der Behandlung mehr als £2.300, wird der Wert des Flugtickets ebenfalls von der endgültigen Behandlungszahlung abgezogen, bis zu einem Höchstbetrag von £140..


Fachgebiet der klinik  :

Ästhetische Chirurgie
Behandlung von Krampfadern
Vaginoplastie

Dienstleistungen 

Transfer vom Flughafen
Wohnen in der Familie
Den Flug buchen
Freies Wifi
Dolmetscherdienste
Apotheke
Private Räume
Übersetzungsdienste


Stadt : Budapest – Land : Hungary – Gegründet in1967 
Akkreditierung : ISO 9001:2008 – Gesprochene Sprache(n) : Englisch, Französisch, Deutsch, Ungarisch


 Mitteilung von Medicover Hospital Hungary

Swartz Etele
Swartz Etele
16:29 01 Jun 22
A parkolás egyszerű és ingyenes,a mélygarázsban. Időpontra jöttem,nagylabor,7 perc alatt végeztem.Profi vérvétel,minden flottul ment.Javaslom a kora reggeli időpontot, én 6.30 mentem .A recepción a hölgy azt mondta ha most fizetek nem kell még egyszer sorba állnom a fizetéshez. Ebből következik hogy utólag is lehet fizetni?Másodszor is itt jártam , tömegközlekedéssel.8:10 időpont ,25 percel előbb érkeztem 8:02 kor túl voltam a laboron. Egészség pénztári kártyával fizettem.A leletet már aznap este megkaptam.Javaslom a regisztrációt a Medicover oldalán, főleg ha több vizsgálati eredmény is lesz.
Renata Vincze
Renata Vincze
17:39 11 Apr 22
Hatalmas csalódás és a legfelháborítóbb egészségügyi intézmény ahol valaha jártam: a megkért időpontra érkeztem, a recepción történő bejelentkezést követően előre kifizettették a vizsgálat díját (szerintem már önmagában ez is elég aggályos), majd a szükséges papírokkal és sorszámmal irányítottak a megfelelő emeletre. Ott kis várakozás után se hívtak a vizsgálatra, így érdeklődtem hogy mégis meddig kell várakozni. A hölgy hívta a megadott rendelőt, nem vették fel, majd be is ment hogy utánanézzen, majd közölte hogy NINCS IS orvos a rendelőben! Kérdeztem hogy mégis meddig várjunk, utánakérdezett, de nem tudta megmondani. Fél órás várakozás után visszamentem a recepcióra, ahol is közölték, hogy az az orvos a mai napon es másnap sem rendel!!!!! Vajon ez az információ akkor mikor bejelentkeztem es előre fizettem miért nem volt meg a recepciósnak??? A minimum lett volna hogy felhívnak vagy e-mailen tájékoztatnak, hogy abban az időpontban nem lesz orvos, ehelyett küldték az sms-t, hogy a legfoglalt időpontban várnak!! Persze most én várhatok a pénzemre ki tudja mennyit mire vissza utalják! Milyen hozzáállás ez??? A leggusztustalanabb amit az ügyféllel szemben megcsinálnak! Az lett volna a minimum hogy ott helyben vissza fizetik a pénzt sűrű elnézéskérések mellett, mert még annyit sem bírtak kinyögni hogy bocsánat! Én ugyan budapesti vagyok, de ha valaki vidékről utazik mondjuk sok ezer forintos útiköltséggel, azt gondolom nem térítenék meg neki.Senkinek nem ajánlom, hogy bármilyen szolgáltatást igénybe vegyen itt!
Réka Bársony
Réka Bársony
16:24 06 Apr 22
Dass eine Operation bis zu 100% Wochen im Voraus bezahlt werden muss und keine Rechnung erst am Tag der Operation kommt, ist unverschämt ... Ich habe telefonisch das Datum der Operation erhalten und dann die E-Mail zur Zahlung innerhalb von 3 Werktagen Tage sonst geht das Datum verloren. ...Außerdem sind die postoperativen Kontrollen auch nicht kostenlos, nur die ersten ...Auch die Freundlichkeit der Schwester würde ich mit einem Stern bewerten.Danke, ich bitte nicht um eine Antwort, eine ist eine einfache Beschwerde und ich hoffe, dass andere sie auch sehen werden.Ärzte sind ausgezeichnet diese Tatsache, das ist ein medicover Glück!
Melinda Varga
Melinda Varga
18:12 21 Mar 22
2004 óta ide járok (dolgoztam is a Medicoverben), de a színvonal évről-évre csökken. Minden évben meg tudnak lepni valamivel, ma pl. azzal hívtak fel, hogy a mai pajzsmirigy ultrahangomért majd fizetnem kell (sőt, a többi másik napon lévő ultrahangért is, de az időpontadásnál ezt nem jelezték). Évek óta járok ezekre a vizsgálatokra, mert a Medicovernél állok kezelés alatt, sosem kellett ezekért a vizsgálatokért fizetnem, mivel a panaszaim, tüneteim alapján az adott orvos ezeket javasolta, a beutalót kiírta, a céges biztosításom mindezt fedezi. De ezt könnyen leellenőrizhette volna bármelyik kolléga, hiszen minden szerepel a rendszerükben. De nem, ők valami protokollra hivatkoznak (életemben most hallok erről először), hogy az orvos szűrésként írta ki ezeket az ultrahangokat és nem panaszként (jelentsen ez bármit is...) Hiába mondtam a call centeresnek, hogy minden évben megcsináljuk ezeket az ultrahangokat, mert kéri a szakorvos, ahogyan most is beutaltak ezekre a vizsgálatokra, mivel ellenőrzés alatt kell tartani a problémáimat, nem én kérem ezeket jókedvemből..., de ez őket nem érdekelte, csak az, hogy az adott orvos valószínűleg teljesen véletlen rossz helyre tette a pipát. Semmi megoldási hajlandóság nem volt bennük, oldjam meg én, ahogy akarom, menjek el még egyszer a doktornőhöz, beszéljem meg vele. ÉN? Aki az egészről nem tehet és utólag, időpontkérés után napokkal tájékoztatnak fizetési kötelezettségről. Úgy, hogy ezek fontos vizsgálatok, nem véletlen kellene őket megcsináltatnom. Vagy fizessek, annak ellenére, hogy az összes javasolt és kiírt vizsgálatot tartalmazza a Medicoveres csomagom!!! Undorító lehúzásnak, a beteg emberek igazságtalan megalázásának tartom ezt a mai kommunikációt. A panaszt megtettem a call centeres kolléganőnél, csak szerettem volna, ha itt is nyoma marad ennek a kicsit sem betegcentrikus bánásmódnak.
Largo Cayo
Largo Cayo
13:18 16 Mar 22
Sérvműtétem volt a Medicoverben. A helyszín szép, igényes. A kórterem is tökéletes,nem lehet belekötni. Viszont a szervezés az borzalmas. Közel 450.000,- forintért nem tudtam elérni az esetet Managert se telefonon, se e-mailen keresztül. Mivel előre jeleztem, hogy a műtét előtt külföldön leszek, jó lett volna egyeztetni pár dologgal kapcsolatban, illetve mivel előre kell fizetni a teljes összeget, jó lett volna időben megkapnom a számlát, hogy utazás előtt tudjak utalni. Mivel senkivel nem tudtam beszélni ez ügyben kénytelen voltam személyesen bemenni, hogy kifizethessem a műtét árát. Az altatóorvosi konzultációra mikor mentem, a recepcióról felküldtek a 3. emeletre, hogy ott fognak hívni majd. Az időpontom után fél órával telefonon hívtak, hogy hol vagyok, mert az orvos keres. Természetesen rossz emeletre küldtek, így rohanhattam fel az 5.re.... (A kis papíron rajta volt amit a recepción felírtak emelet,ajtó, szóval nem én vagyok a hülye.) A műtét megtörtént, rendben volt minden... Vagyis majdnem.... Nem voltak tisztában azzal, hogy fogadhatok-e látogatót! Egyikük azt mondta igen, a másikuk azt mondta nem... Végülis én jeleztem, hogy már napok óta megszűnt a látogatási tilalom. Ezután utána jártak és közölték, hogy tényleg és fogadhatok látogatót.Kontrollra és varrat szedésre kellet megjelennem a mai napon. Nem a műtétet végző orvos fogadott, amivel nem is lett volna baj (bár szerintem a kontrollt az csinálja aki végzi a műtétet, mégis ő tudja mit csinált). Viszont amivel bajom volt az,hogy közölték velem, hogy az asszisztens levágja a csomót én meg esténként húzogassam a varratot aztán kb 10 nap után húzzam ki. De vigyázzak, nehogy idő előtt kihúzzam, mert akkor szétnyílhat a seb! Ennyi,viszlát! Hogy mi van??? közel 450.000,- forintért én vegyem ki a varratot??? És ha beszakad, vagy bevérzik, vagy mit tudom én....? Ez most komoly???
Gábor Halas
Gábor Halas
07:20 22 Feb 22
Fizessen előre! Persze hogy ez kell hisz utólag senki nem tenné.... elmentem hogy konzultáljal sipoly műtétről, mibel kiújult majd a doki kb ránézett (nem ez az első így tudom hogy ennél azért még az államiban is jobban megnézik) majd közölte hogy menjek vissza oda ahol az előzőeket műtötték... ja de persze megálapították hogy sipoly és műteni kell persze ezzel kezdtem amikor bementem az ajtón szóval nem volt nehéz. Nem ajánlom senkinek lehúzós banda. + erre hiába mondtam hogy szeretném itt megcsináltatni mivel lehetetlen az eddigi orvoshoz időpontot kapni. Ilyen alapon bárki üzemeltethet korházat csak át kell küldeni mindenkit máshova jópénzért, lehúzós banda...
Zsófi Szigeti
Zsófi Szigeti
12:11 21 Feb 22
Nagy csalódás volt számomra. Első alkalommal az Eiffel Klinikára kaptam szemészetre időpontot, ahol a Doktornő első kérdése, ezzel a problémával miért ide jöttem? Válaszom az volt, hogy a call centertől a problémám elmondása után ide kaptam időpontot. A Doktornő műtéti kérést terjesztett elő, amellyel kapcsolatban azóta se kerestek ( 1 hónap telt el) - már nem is szeretném, hogy keressenek. De adva még egy esélyt nekik, időpontot foglaltam a Kórházba a szemészeti műtétet végző orvoshoz. Egy nappal a kiadott vizsgálati időpont előtt na hívnak, hogy a kiadott időpont mégse foglalható. Kérdeztem akkor mégis mikorra van időpont, hát azt nem tudják. Ezek után nem is kérek másikat, inkább keresek olyan helyet ahol érdemben foglalkoznak is a beteggel.
Ildikó Bánka
Ildikó Bánka
18:03 04 Feb 22
2021.12.09én wir nehmen für meinen Partner und ich Maulwurf im Krankenhaus für plastische Chirurgie vergrößern! Seb Kontrolle, wenn der Arzt nicht in meinem Fall angezeigt, die nicht gut Narbe verheilt ist schlüpfte in Stiche in meinem Gesicht! Es geheilt so gut! Stiche passiert mir und mein Partner ist 20und Dezember! Und dann musste ich leider einen anderen Termin fragen, wie die Wunde auf die inneren Nähte geschrumpft wurden von meinem Gesicht hängen! Das Paar ist auch mein! Ist das nicht absorbiert oder durch die Naht nicht richtig entfernt wurde! Eine kleine Menge wird in der avatkozásért nicht bezahlt!Ich schrieb vor zwei Wochen an der angegebenen E-Mail, aber keine Antwort lobte den Mann!
Attila Pálfi
Attila Pálfi
17:28 01 Feb 22
UPDATE diagnózissal:Édesanyámnak dagadt a lába, ezért sokadik próbálkozásra a medicoverbe jutott el egy kéz és lábspecialistához. A szakorvosi vizsgálat során először az orvos azzal gyanusítgatta hogy elesett, csak iszik és nem emlékszik. Megröntgenezte majd begipszelte a lábat.A később elvégzett vérvizsgálat majd felírt gyógyszerekre történő határozott javulás egyértelműen igazolta a diagnózist : köszvény.Bár a háziorvos hibázott hogy nem gyanakodott rá, de azért mégiscsak vicces hogy a lábspecialista nem ismer fel egy köszvényes lábat és begipszeli, mindezt jó pénzért.+1 bónusz tapasztalat a medicover white biztosításról, a páromtól:Örömmel fogadtam, hogy a cég januárban a dolgozókra Medicover White biztosítást kötött. Éppen kapóra jött, mivel egy folyamatban lévő kivizsgálássorozatkövetkező állomása a szakorvos által javasolt MR vizsgálat elvileg elvégezhető lenne a Medicovernél a biztosítás keretein belül.Január 18 án felhívtam a Medicovert, mely során tájékoztattam őket az eddig már elvégzett vizsgálatokról ésa szakorvosi véleményről is. Meg szerettem volna kérdezni, hogy a szakorvos által javasolt MR vizsgálatot a biztosítás keretein belül el tudják e végezni.A Medicovertől a következő választ kaptam:- Nem tudják előre megmondani, hogy fizetni kell-e a vizsgálatért.- Ha a biztosítás keretein belül szeretnénk intézni, akkor Február 15 ére tudnak egy Ultrahang időpontot adni (amit január 6-án már elvégeztek) akkor esetleg eldől, hogy adnak-e időpontot MR-re.- Saját zsebre szinte azonnal kapnék időpontot.Másnap felhívva őket, hogy tényleg ilyen hosszú e az ultrahang várólista, kiderült hogy nem.Ezek alapján az rajzolódik ki:- A biztosítás keretein belül igénybevett szolgáltatások várólistája hosszabb mint az állami ellátás,lévén hogy a szakorvosi kérésre 14 napon belül képalkotói vizsgálatot biztosítani kötelesek az állami intézmények.- A Medicover az ad-hoc betegeket priorizálja a biztosítottak kárára.
Zoltán Komendir
Zoltán Komendir
17:53 18 Jan 22
Sajnos nagyon rossz véleménnyel távoztam. Édesanyámat vittem oda gasztroenterológiai vizsgálatra. A hely nyilván szép, rendezett, bizonyára újak a gépek, de tevékenység gazdasági jellege olyannyira dominál, hogy az a gyógyítást legalábbis a mi esetünkben teljességgel háttérbe szorította. Az orvos nem volt segítőkész, nem volt empatikus, nem volt barátságos, és legfőképpen 115-eFt befizetése után, mindenféle érdemi diagnózis, vagy kúrajavaslat nélkül visszaküldött minket az állami kórházba. Az egyetlen pozitívum a gyorsan elvégtett vizsgálat (CT) miatt kapott kettest az intézmény. a szakorvos 0 volt konkrétan. Édesanyám hónapok óta nem tud enni, emiatt már el is ájult, folyamatosan súlyt veszít és komoly fájdalommal él együtt. A második, a CT-t követő találkozás során a pecsétes köpenyben fejét vakargató, latin szakszavakat motyogó orvos, semmiféle konkrét segítséget nem adott, sem a szükséges diétával, sem a gyógyszerezéssel kapcsolatban. Határozott kérésemre végül vonakodva felírt egy fájdalomcsillapítót. Aztán visszaküldött minket a vidéki kórházba további kivizsgálásra. Egy ilyen "beszélgetés" 26.000-Ft, engem sértett és felzaklatott.
Judit Szabo
Judit Szabo
08:21 13 Jan 22
Mai napra 7:20-ra lett volna időpontom vércukorterhelésre. 3x elmondtam, hogy a Dózsa György úti klinikára szeretnék menni, mert 10 perc sétára lakom. A vizsgálatra 12 órás éhezéssel érkeztem, ájulós vagyok, ezért kerestem a lakhelyemhez közeli klinikát. Közölték velem, hogy a nyugatinál található klinikára foglaltak időpontot! Mivel nem szerettem volna máskor is megkockáztatni a rosszullétem, ezért megpróbáltam átérni időben a nyugatin található klinikára. 33-ra értem oda, 10 percet késtem, ahol közölték velem, hogy lekéstem az időpontomat. Ezután felhívtam az ügyfélszolgálatot, panaszt tettem. Még mindig voot bennen hajlandóság, hogy ide foglalok időpontot. Felvette a panaszt a hölgy, majd tartatta velem a telefont 5 percig, majd közölte, hogy akkor most kapcsolja az illetékes kollégát aki időpontot ad,nem történt semmi, bontottam a vonalat. Elhiszem, hogy nem tudnak rugalmasak lenni az időpontokkal, de ha már hibáznak, ráadásul ennyit, ilyen körülményes vizsgálatról van szó, a rugalmasság lenne a minimum..
Zsolt Puskás
Zsolt Puskás
13:48 21 Dec 21
Große Enttäuschung. Unverschämt schlechter Service für viel Geld in einem sauberen, modernen Gebäude! Wir kamen hierher für eine Augenuntersuchung. Die Aufgabe bestand darin, das Auge intern abzubilden. OCT-Untersuchung. Es ist erstaunlich, dass neben der Zahlung von 10 Tausend Forint eine Untersuchung durchgeführt wurde, die aus professioneller Sicht von unschätzbarem Wert ist, da die Untersuchung des Auges ohne Pupillenerweiterung wirkungslos ist und sogar den Arzt und den Patienten in die Irre führt. unvollständige Information. Zum Glück haben wir nicht um eine örtliche medizinische Analyse mit einer giftigen teuren Rechnung gebeten. Ich bereue es nur, dies zu verlassen, weil es interessant gewesen wäre, zu hören, wie der Arzt dort diese unschätzbare Studiendokumentation auswertet.Ich empfehle den Widerruf der Betriebserlaubnis!Glücklicherweise hat die Augenheilkunde des Uzsoki-Krankenhauses die Untersuchung - aus professioneller Sicht - wiederholt und dort das große Problem aufgedeckt, das mit einer sofortigen Operation geheilt wurde.
Feicht Mana
Feicht Mana
17:43 14 Dec 21
Már harmadszorra kerestem fel a központot különböző egészségügyi vizsgálatok miatt és mind a három alkalommal pontosan a megadott, egyeztetett időpontban került rám sor. Soha nem kellett várakoznom egy percet sem tovább, sőt ha előbb értem oda, előbb beszólítottak, ha volt rá mód. Minden orvos és ügyintéző nagyon segítőkész! Az egészségbiztosítási kártyával helyben tudtam fizetni, nem kellett külön előre készpénzben fizetni és utána a számlákat beküldeni az egészségbiztosítóhoz, hogy visszakapjam a befizetett összeget. A vizsgálatok eredményéért, leletekért nem kellett külön könyörögnöm, hanem 2-3 nap múlva feltöltötték őket a felhasználói oldalra és erről értesítést is küldtek. (Azért emelem ki ezeket a magától értetődő dolgokat, mert sajnos más "jó nevű" magánklinika, ahol korábban jártam az fent említett összes pontban messze elmaradt az itteni hozzáállástól.) A Medicover dolgozói eddigi tapasztalataim alapján KIVÁLÓ szolgáltatást nyújtottak immáron több alkalommal! Köszönöm!
Tamas Petrovics, Pedro
Tamas Petrovics, Pedro
07:23 10 Dec 21
Az egy csillagot csak azért adom, hogy elmondjam a véleményem. Sebészetre jelentkeztem az kezem harmadik ujjával. Telefonon, kedves hölgy hamar megoldotta a másnapi lehetőséget. Eddig minden rendben volt, hihetetlenül örültem mert a sok sztk-s lehetetlen dolog után láttam a megoldást a problémámra. Adott időben adott helyen megjelentem, előre kellett fizetni az ellátásért. Majd behívtak kérdésre elmondtam, a gyulladt körömház panaszom. Közölték nem tudnak velem foglalkozni mert láb sebészek. Oké gondoltam, félre értették a telefonos lányok a panaszom helyét. Újra telefonáltam még a helyszínről. Sikeresen megoldották a következő hétre úgy, hogy a félre sikerült beírás végett nem kell fizetnem mégegyszer. Újabb remény. Újra megjelentem gondoltam végre sikerül megoldást találni. Kérdésre, mutattam a panaszom és elmondtam mi a gondom. Erre közölték, hogy ők gyulladt dolgokkal nem foglalkoznak. Mondtam legalább egy röntgen felvételt lehetne csinálni, hogy egyáltalán van benne valami vagy nincs. Ez után mentem a röntgenbe+fizetés ellenében. De mindent a gyógyulásért. Ott kimondottan kedves megértő hölgy volt. Minden úgy történt ahogy annak lennie kell. Neki öt csillag. Elkészült a felvétel, egyből vissza a Dokihoz. Majd közölte menjek sztk-ba majd ott foglalkozik velem valaki és ha kell felvágja. Ennyi lett volna a mondandóm. Nem vagyok lenyűgözve az ellátástól. És sajnos két hónapja szenvedek és mindenki csak találgat vagy nem is akar ellátni. Köszönöm a lehetőséget, hogy leírhattam a panaszom és tapasztalatom. Attól függetlenül nem biztos, hogy más panasznál is ez lenne. Kimondottan a saját tapasztalásomról írtam.
Berkesi Judit
Berkesi Judit
11:08 30 Nov 21
Rosszulléteim miatt javasolt harmadik trimeszteri laborvizsgálat céljából kerestem fel az intézetet. A telefonos ügyfélszolgálaton készségesen segítettek a csomag kiválasztásában, egy másik kollégával – szintén telefonon – a vizsgálat részleteit is meg tudtuk beszélni. Már másnapra kaptam időpontot. Ezért adtam a szolgáltatásra két csillagot.Sajnálatos módon a vizsgálaton azonban egészen más stílusú kommunikációban volt részem. A vérvételt végző kollegina elmondta a mintaadás részleteit, ami kapcsán egy kérdést tettem fel (azt, hogy a szemben levő szobába kell-e leadni a mintát, vagy sem), erre válasz helyett a „Jaj Istenem, ennél jobban nem tudom elmondani!” sóhajtással teli megnyilatkozást kaptam. Már akkor jeleztem, hogy ez után az ártatlan kérdés után nem tartom jogosnak ezt a lekezelő hangnemet. A kollegina megmutatta utána a helyiséget, de a minta leadása után is tisztán hallottam sajnos a kis laborablak kinyitásánál az egyértelműen velem kapcsolatos dehonesztáló megjegyzéseit.A történet itt véget is ért, mondhatjuk, hogy nincs ebben semmi extra, kicsit faragatlanabb stílus közepette, de a mintavétel megtörtént, de sajnos nem tudok az eseten olyan könnyen túllépni.Igen, indiszponált voltam, de ennek számos oka lehet. Épp ezért mentem el a vérvételre is, hogy választ kapjak akár erre. Hozzátenném, hogy egyáltalán nem gondolom, hogy magyarázkodnom kellene annak kapcsán, hogy miért tettem fel egy ilyen, technikai jellegű kérdést.A probléma nem újkeletű sajnos. Nem először tapasztalom a fizetős egészségügyi intézményekben sem, hogy komoly problémák vannak a páciensekkel történő kommunikációval. Ez csak egy laborvizsgálat volt, de az ezt végző munkatárstól is elvárható az empatikus és emberséges kommunikáció az igencsak különböző testi és lelki állapotban érkező páciensek irányába.Nincs új a nap alatt, nem én vagyok az első és sajnos nem is az utolsó, aki leírja, hogy milyen sok múlik ezen.Őszintén elfogadom, hogy az ott dolgozóknak is lehet nehéz napjuk, lehetnek feszültebbek, vagy lehangoltak. Azt is elhiszem, hogy fárasztó naponta ötvenszer elismételni ugyanazokat az instrukciókat, és még azt is aláírom, hogy nem köteles minden gorombaságot, rosszindulatú megjegyzést mosolyogva fogadni. De! Alapvetően arra a néhány perce kötelessége a zavart, fóbiás, vagy az éhségtől, esetleg épp a kivizsgálandó betegsége miatt indiszponált pácienssel is türelmesen és emberségesen kommunikálni. Különösen igaz ez egy magánintézményre.Emberség, empátia, egészség!
Nikolett Szurma
Nikolett Szurma
07:43 06 Nov 21
El sem jutottam a kivánt vizsgálatra. Első körben e-mailben kértem ajánlatot, még aznap pontosítás végett fel is hívtak... Gondoltam ez pozitív, de még időpontot nem tudtam mondani, mikor lenne számomra alkalmas. Eltelt kb. két hét, felhívtam őket időpont egyeztetés miatt, akkor telefonban egy teljesen más árat kaptam, kérték küldjem el a kapott e-mail, amit egyből el is küldtem, azóta sem kaptam semmi választ, kb 1,5 hét telt el, azóta próbáltam újra felvenni velük a kapcsolatot, de semmi. Sebaj, találtam másik helyet, ahol kedvesen és rugalmasan álltak hozzám, így oda fizetem ki, az amúgy nem kevés összeget (mert közben további vizsgálatok is kellenek). Senkinek, az ismerettségemben, nem fogom ajánlani a medicovert, mert a kommunikáció elég alacsony színvonalú.
Gyula Bakos
Gyula Bakos
10:22 02 Nov 21
Die OP-Vorbereitungsuntersuchungen waren sehr organisiert. Nach einer erfolgreichen Operation (Leistenbruch) konnte ich nach einem eintägigen Aufenthalt nach Hause gehen.Im Vergleich zu einer Operation mit diesem Problem vor 30 Jahren war meine Genesung von dem aktuellen laparoskopischen Eingriff viel schneller und weniger „schmerzhaft“. Dank des derzeit verwendeten "Netzes" hoffe ich, dass es auch mit der Haltbarkeit keine Probleme geben wird. Ich möchte dem Chirurgen Dr. Endre Pálfi und seinen Assistenten noch einmal für ihre gewissenhafte Arbeit danken. Als Patient bin ich mit der Ausstattung, Sauberkeit und dem „Komfort“ der Klinik maximal zufrieden. Schade, dass es für die Landbevölkerung immer noch etwas schwieriger ist als für die Bewohner der Hauptstadt! Als frisch gebackener Chirurg auf der Station ist es aufgrund des kleinen, feststehenden Schranks schwierig, selbstständig zu essen. Praktisch wäre ein Schrank mit Tisch, der nahe am Patientenbett, traditionell nahe am Patientenbett, geöffnet werden kann.
Szilvia Csáky
Szilvia Csáky
19:04 13 Oct 21
Mr vizsgálatra vittem Anyukamat, gerincfájdalmak miatt. A radiológus diagnózisként áttétes csontrákot írt a medence csontokon. Nem kérdőjellel, DIAGNÓZISként! Természetesen sokként ért minket, miattuk kórházi befekvést kértünk, több utólagos vizsgálattal kiderült hogy szó sincs rákról, medence és keresztcsont törés látható az MR-en. Voltunk az MR után közvetlenül náluk reumatologusnál is, aki nezegette a felvételeket és annyit tudott mondani, hogy menjunk a háziorvoshoz és keressük meg hol van az elsődleges tumor...ezt mind 65.000 ezer forintért. Senkinek sem ajánlom őket! A gerinc probléma azóta csak rosszabb lett, mert a törést náluk senki nem vette észre. Innen is köszönöm nekik a sok stresszt és a félrekezelést!
Kovács Sanya
Kovács Sanya
08:40 12 Oct 21
Az elmúlt években már jártam itt. Most nem orvosi vizgálatra mentem, hanem két vérvételre. Ezekre szükségem volt, úgyhogy néhány nap eltéréssel foglaltam időpontot. A recepciósok szerintem is "robotok". Ezzel nincs baj. Meg lehet szokni. Most leírom a tapasztalatot: augusztusban az üzemorvos beutalt MR vizsgálatra az állami ellátórendszerbe (kórház). Előtte vérvétel: hideg folyosó, tömeg, időponra mentem,de kellett várni. Lerobbant hely. DE! Az asszisztens (kb. 60 éves) tündérien oldotta a feszülstéget. Kedves volt, gyors és nem bökte el a vénámat,pedig futószalagszerűen csinálta a vérvételt. Egyébként az elmúlt 30 évben összesen kettőször szúrták át a vénámat. Medivover Váci útr: első vérvétel: a fiatal asszisztens hölgy lekezelő volt. Kb. úgy beszélt velem mint az értelmi fogyatékosal. A vénámat átbökte, jött a véraláfutás. Csodás.Köszi. Második vérvétel: JAJ? ugyanaz a nő.Már elkezdtem félni. Előttem nyitott ajtónál kiosztott egy beteget. Megalázta! Aztán jöttem én. Megint bunkó volt. Hallgattam, nem tettem szóvá a stílust. Mindkettő karomból kellett vért venni, úgyhogy most úgy nézek ki, mint egy drogos. Kék-zöld a karom. 🙂 Amíg várakoztam nyitott ajtónál a hölgy közölte a kolléganőjéval, hogy nincs kedve ott lenni. Hajrá! Lehet menni máshová. Szóval összegezve: ez szánalmas. Ezért nem érdemes fizetni! Végeztem a Medicoverrel. Szólok a feleségemnek is, mert ő is tervezi hogy odamegy. NE!!!
Viktória Mátyás
Viktória Mátyás
04:09 17 Sep 21
Szép napot!Most voltam önöknél először de utoljára is.Hajhullás csomagra kértem időpontot, amire el is mentem. Meg is lett a vérkép lelet és azon látni is eltérést 1-2 ponton.De kiértékelést nem kaptam, márpedig ha ennyit kifizettem akkor legalább arra számítok hogy végre ki is derül mi is okozza valójában a hajhullásomat. Ehelyett kiszúrják a szemem egy lelettel és kész, ennyi az 55 ezer.😠A csomagnak pont benne a nevében (Hajhullás okának kivizsgálása)És mikor ezt jeleztem önöknek e-mail-en akkor azt a választ kaptam hogy a kiértékelés + 22500 ft-ba kerül és hogy várják a hívásomat időpont eggyeztetésre.Teljesen kiakadtam!Tényleg nem hajlandóak 55000 ft után egy orvosi kiértékelést adni hogy mit is kell tennem a hajhullásra, mi okozza....🤬 csak egy leletre volt elég ez a pénz, felháborítónak tartom!Félrevezetve érzem magam.Üdv
Szandra Remias
Szandra Remias
15:24 25 Aug 21
Mérhetetlenül csalódtam a Medicoverben, ami igazán elszomoritó, mivel eddig minden létező egészségügyi problémával hozzájuk fordultam. Annak ellenére, hogy nagyon sokszor találkoztam unott és barátságtalan recepciósokkal, több alkalommal úgy mondták le a foglalásomat, hogy már az ajtó előtt álltam, az esetek többségében nem időben hivtak be, mégsem panaszkodtam soha, mert az itt dolgozó orvosokat nagytudasúnak tartom.Ma azonban amikor telefonon értesitettem őket, hogy sajnos 10-15 percet késni fogok nem önhibámból, az unott recepciós közölte velem hogy nem biztos hogy fogadni tudnak majd, mert itt mindenki időben dolgozik (ami amúgy abszolút nem igaz), de azért menjek be , parkoljak le aztán majd kiderul. Nem egészen 15 percet késtem, mire a szintén barátságtalan recepciós felhívta az orvost aki közölte vele hogy már nem fogad így ballaghatok hazafelé.Na most kérdem én , egy sima kontroll ami kb 10 perc , nem tudott volna az orvos megoldani? Nem mintha állami ellátásról lenne szó, fizetek érte.Bár nyilván nem az ő magán prakszisaban mert akkor biztos semmi gondja nem lett volna a késésemmel.Nem beszélve arról, hogy nem kevés pénzt ott hagytam már a múltban..Emberségből nulla.Kár érte...
Norbert Rostás
Norbert Rostás
15:44 29 Jul 21
Túl sok tapasztalatom nem lehetett velük. Ami lett, az sem ér semmit. Udvariasan megkérdeztem tőlük egy fontos dolgot, mielőtt elmentem volna. Semmi válasz. Facebookon jött fel a hirdetésük, az adott vizsgálat alatt kérdeztem. Aztán másodszor is, odaírva hogy fontos lenne, várom a válaszukat, pár hét múlva. Ismét nulla válasz. Harmadszor is. Bemásolva ugyanazt a kérdésemet, mint először. Ismét semmi válasz. Ma feljött a hirdetés ismét. Gondoltam ránézek hátha írtak. TILTOTTAK ENGEM. Immár nem tudok érdeklődni, és odahordani a pénzem. Érdekes tapasztalat. Ha ezt az államiban tapasztalja az ember, rálegyint, ez van. De hogy drága pénzért sem elvárható egy tájékoztatás, azért az meglepő. Ez az alja módszer az elnémítással pedig vérlázító. Amint látható, teljesen nem sikerült elnémítani, "kedves" Medicover. Szerencsére időben derült ki, kik is Önök, mielőtt bármit is csináltattam volna. Szerencsére Dunát lehet rekeszteni hasonló szolgáltatókkal akkor majd viszem máshoz a tízezreket akiknek nem derogál válaszolni pár szóban a betegnek, és akik ezt az undorító diktatórikus de meglehetősen gusztustalan törlés tiltást nem teszik meg az emberrel.Aki pénzért is így "szolgáltat", az mindent elárul magáról. Messze kerülendő az ilyenÉn el fogom kerülni, a többiekre rábízom, ezt mennyire tartják vonzó egészségügyi szolgáltatói attitűdnek.Itt is ki tudják törölni a soraimat, és tiltanak, kedves drága Medicover? Inkább csak drága...Ha értik mire gondolok ezúttal a drága alatt.Minden jót.
Anikó Szőke
Anikó Szőke
13:31 22 Jul 21
Eltüntek a panasz kezeléseket vizsgáló kollégák? Felháborító hogy még mindig válaszra sem méltatnak!!!😖Miért írtam emailt?😖Menjünk be személyesen?Kivel vegyem fel a kapcsolatot?Valaki segítene aki már érdemi választ kapott a sablon szövegen kívül?Több mint 30 nap eltelt a panaszom óta,de még csak az sem hogy rosszul adtam be! Be adjak egy meghatalmazást,hogy végre foglalkozzanak az ügy kivizsgálásaval ha nem a beteg testvérem jár el személyesen! Csatoljak vmi hiánypótlást,leletet?Bár nincs mit vizsgálni, mert nem történt semmi a korrekciót várjuk vissza!Még mindig várom a válaszukat a panaszomra már lassan 2 hete!!!Meddig tart az ügy kivizsgálása???Mielőtt a sablonválaszukat ide másolják, közlöm, már elküldtem a címükre a panaszom.Tudják, mikor 25.000Ft-ért visszaküldik a beteget, az állami egészségügybe.Még mindig várom a válaszukat, főképpen az anyagi korigációt ( 25000Ft), mert másik magán gasztroenterológust kellett gyorsan keresnem!!! Sajnálattal olvasom, hogy másoknak is megegyezik a véleménye, de kedves és intelligens leszek nem személyeskedek !😖
Melinda Bartók
Melinda Bartók
19:44 07 Jul 21
Ich hatte eine Mandeloperation im Medicover Hospital. Möglichst „angenehm“ ist ein solcher Eingriff, das Umfeld selbst, die Ärzte bzw. alle Krankenschwestern helfen dem Patienten, mit einer guten Erfahrung zu gehen; kurzum, man bekommt für sein Geld, was man erwartet. Allerdings würde die Verhandlung/Organisation selbst dafür 5* geben, das Callcenter ist nicht ganz oben. Es gab mehrere Mischzeiten, es wurde an diesem Tag zu einer anderen Zeit angezeigt und ich kann nicht einfach zu diesem Arzt gehen, oder am Nachmittag des Vortages wird angezeigt, dass der ländliche Medicover-PCR-Test leider nicht akzeptiert wird und ich habe nach Pest zu gehen (was nur 2 Wochen nach einem halben Tag vor der Signalisierung ein Problem ist, ist nicht am einfachsten zu lösen, wenn die Person auch ein kleines Kind hat) .. und fast jedes Mal gab es Verwirrung oder Missverständnisse. In diesem Bereich hoffe ich, Medicover weiterzuentwickeln, aber die Praxis selbst und das Personal 5 * waren alle sehr professionell und nett.
Zoltán Bodnár
Zoltán Bodnár
05:16 19 Jun 21
Ich war schon einmal dort, aber ich dachte, ich versuche es noch einmal, um zu sehen, ob ich mich jetzt anders fühlen würde. Bauchultraschall, Gastroenterologie, HNO. Der Schlüssel war wieder, die Gebühren für die 3 Tests schnell zu sammeln.Der Bauch äh war eine korrekte Untersuchung (daher die 2* und nicht nur 1) 22500.- Ft, HNO ca. 3 Minuten (Hals/Nase/Ohr spähen), ca. + 2 Minuten Schreibpapier und Reflux soviel "Ratschlag" Suchen Sie online nach einer Reflux-Diät.Oder dass Sie 3-4 Kaffee pro Tag trinken, 2 für 25.000 trinken.Und schließlich Gastroenterologie. Ebenfalls 25.000, der Test ist, dass der Arzt auf meine Brust gehört hat, plus genug, um einen Termin für einen Bauchspiegel im Callcenter zu verlangen (das ist Anästhesie + Spiegelung +73.000, rechts). Aber im Grunde hätte damit gleich die "sehr" ernsthafte Untersuchung beginnen können, nur dann wäre es nicht möglich, dem Patienten weitere 25.000 abzuziehen. Wollte der Arzt nicht wirklich das Testblatt drucken, nachdem ich gesagt hatte, er würde mir kein Papier geben? Geht man ein halbes Jahr wartend in den Staat, kann man hier sehr schnell organisieren, sich schnell organisieren, aber an nichts anderem interessiert sie sich sonderlich, als Geld zu sammeln.
Katalin Mezei
Katalin Mezei
15:39 10 Jun 21
Skandal!!! Mein Mann und ich haben bei Medicover einige Tests geplant, weil wir dachten, es sei von hoher Qualität.Heute hat mein Mann angefangen: Gastroenterologie, DR. PÉTER MOLNÁR ...Sobald mein Paar eincheckte, zahlten sie sofort die 25.000 HUF im Voraus (interessante Prozedur !!!)Nach einer Viertelstunde Wartezeit wurde er schließlich vom Arzt gerufen (er war innerlich nicht krank). Er war arrogant, engstirnig und gähnte groß und beantwortete unaufgefordert Fragen.Wir sind sehr besorgt, weil meine bisherigen Ergebnisse nicht sehr rosig sind. Der Arzt blätterte sie mit einem teilnahmslosen Bild durch, und als mein Mann mich dann fragte, was ich aufgrund der Befunde zu erwarten habe, lautete die Antwort mit einem Gesicht: "Starten Sie die Organisation Ihrer Beerdigung"! Er versuchte nicht einmal, diese blutrünstige, arrogante Aussage zu mildern oder zu erklären! Humor? Ernst?Die Studie wurde nur oral durchgeführt und dauerte 10 Minuten und endete mit einer Überweisung zu einer Koloskopie. Die 10 Minuten beinhalteten auch das Schreiben.Es ist ein Skandal, dass so ein Arzt überhaupt auf dem Feld bleiben kann!In Zukunft meiden wir alle Einrichtungen von Medicover in weiter Ferne! Natürlich werde ich den Fall in mehreren Internetforen veröffentlichen, damit es niemand anderes tut!
Szimonetta Jeszenszky
Szimonetta Jeszenszky
07:33 26 May 21
Wenn es in der Rezension ein "Minus-Stern" gäbe, würde ich anklicken, warum meine Meinung zu der Operation so negativ wurde. Ich möchte hinzufügen, dass ich schon bei einer gynäkologischen Untersuchung in herablassendem Stil war, aber heute hat sie auch meine alten schlechten Erinnerungen gekrönt. Die Bar vibrierte bereits gestern, als mein Mann versuchte, telefonisch einen Termin für eine Familienberatung zu vereinbaren, da die Dame gegenüber der Leitung völlig unvorbereitet wirkte. Er hat den Inhalt der Website, den wir zuvor gelesen hatten, grob zurückgezogen, aber wir erhielten keine konkreten inhaltlichen Informationen. Für uns war dies schon verdächtig, aber wir dachten, wir würden Medicover eine Chance geben, weil es wie eine Qualitätseinrichtung mit guten Dienstleistungen erschien. Auch damit lagen wir falsch. Heute morgen nach 7 Uhr hatte ich einen Termin für eine Familienplanungsberatung, den Restbetrag habe ich im Voraus an der Rezeption bezahlt. Nach der Zahlung ging ich nicht zurück, um mich zu beschweren, weil ich es kaum erwarten konnte, das Gebäude nach der Untersuchung zu verlassen. Ich habe in 9 Minuten nach dem Behandlungsstil des Arztes gekocht. Als 35-jährige Frau fühlte ich mich wie eine unglückliche 4-jährige, die wegen ihres vermeintlichen Infantilismus von Erwachsenen mit einer lehrreichen Rede geführt wurde. Ich möchte hinzufügen, dass ich ein sensibler Mensch bin und obwohl ich vor meiner Ankunft Ressentiments hatte, kann ich sagen, dass ich die Institution mit einer guten und ausreichend lockeren Haltung verstehe. Ihr Arztkollege schaffte es jedoch, ihn in 9 Minuten zu Staub zu demütigen. Aufgrund meines Wohlbefindens habe ich die Sprechstunde nicht nach den ersten 3 Minuten verlassen, weil ich es in meinem Herzen getan hätte. Ich saß während der 25.000 Forint-Prüfung mit Tränen in den Augen da, aber ich weinte bereits in der Umkleidekabine und in unserem Auto. Da ich eine Vergleichsgrundlage habe, beschreibe ich auch, dass eine Frauenärztin weder im Ausland noch in Ungarn so mit mir gesprochen hat. Nur dieser erniedrigende, erzieherische Stil ist typisch für männliche Gynäkologen, sie dürfen für ein Medizinstudium ausgehändigt werden. Denn ich kann mir nicht vorstellen, was an einem durchschnittlichen Wochentag um 8.30 Uhr morgens so viel Düsterkeit verursachen kann, die inmitten des medizinisch-existentiellen Wohlbefindens eines zahlenden Patienten ausgefüllt werden muss. Guter Rat: Wenn die private Versorgung nur im SZTK-Stil erfolgt, sollte sie gestoppt und nicht erzwungen werden. Wir werden die Dienste von Medicover sicherlich nicht mehr in Anspruch nehmen. Vielen Dank!
Ádám Szabó
Ádám Szabó
07:39 20 May 21
Ihre gastroenterologische Klinik ist ein echter Witz. Das erste Problem: Noch bevor ich einen Arzt traf, musste ich die Beratungsgebühr (25.000 HUF) bezahlen.Zweitens: Ich kam mit einem spezifischen Testergebnis für eine genetische Laktoseintoleranz an. Ich erzählte meine Beschwerden und sagte mir dann, dass dies kein gültiger Befund sei. SIE AKZEPTIEREN DEN VON SYNLAB ausgestellten GENETISCHEN TEST NICHT. Dass NUR ein Ausatmungstest akzeptabel ist, um eine Laktoseintoleranz zu diagnostizieren.Gleichzeitig fördern sie auf ihrer Website freundlicherweise die GENETISCHE Diagnose, die schmerzlos ist.Genauer gesagt kann dies auf ihrer Website gefunden werden:"Eine Laktoseintoleranz wird am häufigsten durch einen Ausatmungstest diagnostiziert, bei dem der Wasserstoffgehalt der vom Patienten ausgeatmeten Luft in bestimmten Intervallen nach dem Verzehr eines laktosehaltigen Getränks untersucht wird.Ein alternativer Gentest für Laktoseintoleranz ist der Gentest für Laktoseintoleranz, der in Medicover-Kliniken erhältlich ist. "Er schrieb mehrere weitere Tests und schickte dann, dass dies kein Ergebnis war.Wenn Sie gut zu sich selbst sein wollen, wenden Sie sich nicht an dieses Unternehmen, um eine gasbeständige Bestellung zu erhalten.
Rákos András
Rákos András
15:39 12 May 21
Privatklinik = Sie stehen schneller an als im Staat. Einen anderen Mehrwert habe ich bisher leider nicht gesehen.Leider hatte ich auch zwei negative Fälle dabei:1.Sie haben einen einfachen Labortest nicht fehlerfrei bestanden. Der von einem Arzt verschriebene Wert wurde bei der Analyse vergessen und ein anderer wurde von meinem Arzt (auch bei Medicover) nicht verschrieben, obwohl ich ihn gebeten habe, ihn einzugeben und kein Wort sagte er nicht. Ich kann wieder Blut spenden.2.Eine viel schlimmere Erfahrung war eine Bauch-CT. Ich musste 1 Stunde vor dem Test erscheinen, weil ich einen guten Liter Kontrastmittel trinken musste. Ich war zuerst pünktlich da. Ich trank gut und nippte wie gewünscht alle 5 Minuten. Und auf dem Fund stand es, das Kontrastmittel erreichte das erste Drittel des Dickdarms. Danke, das wäre der Punkt gewesen. Sie wurden für 53 Tausend gut ausgestrahlt, aber für das, was ich gegangen bin, habe ich es leider nicht bekommen. Bei anderen Anbietern (habe ich später nachgeschaut) muss ich 1,5-2 Stunden früher erscheinen. Vielleicht ist es kein Zufall.Für mich ist Medicover also keine solche Option mehr. Es gibt auch reichlich Fahrer auf der Strecke.
Andreas Marton
Andreas Marton
11:46 26 Apr 21
Unfähig einen Termin einzuhalten und sagen 40min vor dem Termin ab. Wenn man von weiter weg kommt ist das inakzeptabel!
Tünde Rudner
Tünde Rudner
19:04 19 Apr 21
Mein Sohn besuchte Medicover mit Symptomen einer Prostatitis. Er bezahlte 30.000 Forint für Tests und Labors. Zum ersten Mal wurde der Labortest 1 Monat später abgeschlossen, nach 3 Tagen lagen keine Ergebnisse vor und bis dahin hatte er nur ein Placebo ohne Rezept zur Linderung der Symptome erhalten. In der Zwischenzeit hatte er Fieber, hatte zu Hause 41-Grad-Fieber und rief dann Medicover an, wo der "nette" Rezeptionist seinen Arzt nicht geben konnte, weil er keinen telefonischen Termin hatte. Grad Fieber war definitiv keine Prostataentzündung, weil es kein so hohes Fieber beinhaltet, und gehen Sie zu einem Staatsarzt, weil es definitiv Covidos ist. Danach stieg mein Sohn zu Hause wieder mit Fieber auf und brachte ihn zum Krankenwagen zu John Das Krankenhaus, in dem sofort ein Labor durchgeführt wurde, stellte fest, dass er eine Entzündung der Prostata hatte und die erforderlichen Medikamente erhielt. Ich kann es niemandem empfehlen.
Péter Mérő
Péter Mérő
20:33 08 Jul 20
Tessen erősen figyelni, és előre tisztázni az árakat. A "kell egy röntgen" az nálunk háromszoros díjat jelentett, mert UTÓLAG derült ki, hogy miután kifizettük a röntgent, fizethetünk ki még kettőt. Na, így lehet elveszíteni az ügyfelet. Erősen lehúzásszagú, és ezért nem ajánlott a hely!
Laszlo Deak
Laszlo Deak
08:52 30 Jun 20
EVLT done on both legs by Dr Csók Viktor.Cannot praise him enough on being professional as well as kind. Had two separate operations with a week gap inbetween, both with laser but different anesthesia to avoid complications.The EVLT was smooth but due to the large surface- Dr Csok operated 4 hours in total on me - recovery was painful.Nevertheless the nurses were kind especially Beatrix ! Yes special thanks to her !5* op 5* aftercare 5* for Dr Csok ViktorThank you
viktor kajor
viktor kajor
18:49 15 Jan 20
Dr Szabó Balázs rendkivül ügyes orvos. Sem félelem sem fájdalom érzetem nem volt .A műtét után hamar rendbe jöttem...csak ajánlani tudom
Barbara Kemendy
Barbara Kemendy
18:17 07 Jan 20
Very professional stuff, especially my personal contact, he is always ready and available to assist me with any questions or appointments I may have
Levente Rókus
Levente Rókus
14:59 10 Dec 19
Egy egyszerű, 10 perces konzultációra volt időpontom. Érkezéskor jelezték, hogy az orvos épp műt, ezért csak 2 órával később tud fogadni. Emiatt hívtak korábban, amit nem tudtam felvenni, majd amikor visszahívtam őket, nem jelezték a fenti problémát, úgyhogy “ha ragaszkodom az aznapi vizsgálathoz, akkor 2 óra múlvára tudnak új időpontot adni.” Ez így 25.000 Forint, amit pont azért fizetek ki, hogy elkerüljem a hasonló, állami eü-re jellemző helyzeteket.
Lara Agnes Szabo
Lara Agnes Szabo
12:40 11 Oct 19
Wrong info. Regarding many processes. Drink, don't drink, eat, go to the toilet. The length of the process. 15-30 minutes. Or 50 minutes. No! 75 bloody minutes. PROS:bright, professional, easy access, free parking. BIG CONS: no.coffee machine, no snacks. Private places like this always have free coffee at hand. Basics. Also, no clear markings from the parking lot OR in the elevator, so stopping at all wrong levels before reaching the right one.
Julie Dubois
Julie Dubois
12:12 24 Aug 17
J'ai été très satisfaite de l'accueil, du service et de la gentillesse du personnel. L'organisation de mon séjour, le transfert de l'aéroport, tout était magnifique. Le docteur qui m'avait traitée a vraiment des mains en or. Je vous le remercie chaudement. Je recommande vivement l'hôpital Medicover.
Voir les autres avis

Nutzen Sie die Vorteile einer KOSTENLOSEN Vorab-Diagnose!

Auf Anfrage und
ohne jegliche Verpflichtung Ihrerseits. 

100% kostenlose Beratung. Wir analysieren Ihre Situation, Ihre Bedürfnisse und Erwartungen. Und wir veranschlagen das notwendige Budget für : Flug + Hotel + Taxi + Betrieb.

Sie behalten zu jeder Zeit die volle Kontrolle über den Prozess. Totale Gelassenheit.

 

 

Einen Fehler bearbeiten / beanstanden / rapportieren?

👩‍⚕ Kostenloses Angebot Einholen ➡️