ProHAIR Transplant Clinic

ProHAIR Transplant Clinic Budapest

ProHAIR Transplant clinic ist auf Haarimplantate spezialisiert. Diese 1992 gegründete, zertifizierte Klinik befindet sich in Budapest, Ungarn. Sehen Sie Kundenbewertungen, Vorher/Nachher-Bilder und fragen Sie nach Preisen für Operationen im Ausland. Füllen Sie das Formular für eine kostenlose Vordiagnose aus. Schnelle Reaktion.

ProHAIR Transplant clinic, Budapest, Ungarn

ProHAIR Transplant clinic ist auf die Behandlung von Haarausfall sowohl bei Frauen als auch bei Männern spezialisiert. Um Ihnen bei der Wiedererlangung Ihrer Haare zu helfen, bietet diese spezialisierte Klinik die Haartransplantation durch Follikularextraktion (FUE) und die revolutionäre “No Look”-Haartransplantation an. Sie widmen sich der Bereitstellung qualitativ hochwertiger Haartransplantationen für Menschen, die unter Haarausfall und Kahlköpfigkeit leiden.

In Zusammenarbeit mit Dr. Mantse Tamás, ihrer hochmodernen Klinik und Haartransplantationsexpertin, bieten sie sichere, qualitativ hochwertige Verfahren zu einem erschwinglichen Preis mit natürlich aussehenden Ergebnissen sowie eine 50-jährige Garantie, eine kostenlose Erstberatung und eine Online-Beratung an. Die Klinik verfügt über ein renommiertes Team engagierter medizinischer Spezialisten, die sowohl einheimische als auch internationale Patienten aufnehmen.


Fachgebiet der Klinik :

Haarimplantat
Haartransplantation
Bart-Veredelung
Augenbrauen-Transplantation

Dienstleistungen +

Transfer vom Flughafen
Wohnen in der Familie
Freies Wifi
Hotelreservierung
Konsultation per Internet
Apotheke
Telefon im Zimmer
Safe im Zimmer
Vorsichtsmaßnahmen bei Lebensmitteln
Übersetzungsdienste


Stadt : Budapest – Land : Ungarn – Gegründet in 1992 
Akkreditierung: Keine Informationen  – Gesprochene Sprache(n) : Englisch, Ungarisch


Mitteilung von Professional Hair Implants Clinic

Mark Kathi
Mark Kathi
19:28 02 Jun 22
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Bálint Katona
Bálint Katona
06:01 05 Apr 22
2017-ben voltam hajbeültetésen. A hajbeültetés teljesen eredménytelen, sőt, a donor területet (hátul és oldalt) havonta 3ml-re kell levágnom mert , ahonnan kivették a hajszálakat, ott is úgy nézek ki, mint aki kopaszodik.A közel 1 millió Ft-os műtét, nem hogy segített, de rontott a helyzetemen! Egyszer személyesen próbáltam az elégedetlenségem közölni velük, de kimagyarazták. Nincs az a pénz , ami kárpótolja elkeseredettségemet.
Nyitrai Roland
Nyitrai Roland
22:15 13 Feb 22
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Viktor Pósa
Viktor Pósa
15:41 21 Jan 22
4000 Szál átültetést kértem 2020 nyáron. Eljártam mellé mezoterápiára, vigyáztam rá, otthon ültem home officeban.És hát csak nem akart feldúsulni a hajam azóta se.Konzultációkon is jeleztem, és csak annyit tudtak mondani minden alkalommal, hogy még nőhet ki, pontosan nem tudják, mennyi nőtt ki, de látszik, mert mindenfele kinőttek.Képen is megmutatták, hogy az átültetettek sötétebbek.Jah, vannak sötétebb szálak, csak semmit nem tett ez az átültetés a tömeghez, és egyáltalán nem tűnik 4000nek. És garancia sincs, mert hát látszik, hogy nőttek ki.Úgyhogy egyáltalán nem érte meg sem a pénzt, sem a szenvedést, sem azt a baromi sok időt.
Gabriella Bíró
Gabriella Bíró
15:49 07 Jan 20
Szuper hely, ajánlom!
Erika László
Erika László
15:15 26 Oct 19
Szégyen és gyalázat ez a hely. A cég, a kívülről putrikinézetű rendelőt egy bizonyos Szemerey Balázs István, műhibapert veszített, kontár és bukott plasztikai sebésztől bérli, aki nem hajlandó megfizetni a jogerősen megítélt több milliós káromat. A nyáron szemöldökbeültetésre, páciensként bejelentkeztem A Professional Hairhez, elő is jegyeztek, azonban Szemerey csicskása, bizonyos Nagy Sándor habzó szájjal, ordítozva kiüldözött a váróból. A Porfessional Hair személyzete nem védett meg, sőt, azóta a köszönésemet sem fogadják, amikor néha összefutunk az utcán. Köszönök nekik, ők pedig szó szerint átnéznek a fejem fölött. Én ezt mérhetetlenül primitív és méltatlan dolognak tartom. Nem ártottam nekik semmit! Emberileg nulla hely az én szememben.
Màtè Dànyi
Màtè Dànyi
15:05 29 Sep 19
A hajbeültetésemet követő 1 évvel jeleztem, hogy nem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel (bizonyos részeken látványosabb javulást vártam). Ezt követően a doktornő felajánlott egy garanciális 1 napos beavatkozást, ami hihetetlenül korrekt dolog, nem is számítottam rá. Minden alkalommal nagyon kedvesek voltak, a beavatkozások jó hangulatban teltek, mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Krisztian Metics
Krisztian Metics
11:35 31 Jul 17
Már máshol is jártam, de ők nem voltak szimpatikusak, ott úgy éreztem minden csak pénzről szól... Itt Eszter nevű doktornő fogadott aki nagyon kedves volt, megvizsgált, tanácsot adott, itt fogok beültetni.
S. Cs.
S. Cs.
15:11 30 Jul 17
Köszönöm a precíz kezelést és a kedvességüket.Thank you for the precise treatment and their kindness.
Voir les autres avis

Nutzen Sie die Vorteile einer KOSTENLOSEN Vorab-Diagnose!

Auf Anfrage und
ohne jegliche Verpflichtung Ihrerseits. 

100% kostenlose Beratung. Wir analysieren Ihre Situation, Ihre Bedürfnisse und Erwartungen. Und wir veranschlagen das notwendige Budget für : Flug + Hotel + Taxi + Betrieb.

Sie behalten zu jeder Zeit die volle Kontrolle über den Prozess. Totale Gelassenheit.

 

 

Einen Fehler bearbeiten / beanstanden / rapportieren?

👩‍⚕ Kostenloses Angebot Einholen ➡️